Bröllop

[portfolio_slideshow id=4292]

Bröllopsfotografering

Stora paketet: En hel dags fotografering, inklusive efterbearbetning: 30.000 kr inkl. moms. För resa utanför Stockholm där övernattning krävs tillkommer eventuellt ytterligare kostnad.

I det stora paketet ingår rubbet. Vi hinner med förberedelser, vigseln, gratulationerna, minglet, bröllopsmiddagen, tårta, brudvals men inte minst porträttfotografering under flera tillfällen under dagen. På dessa uppdrag åker vi alltid ut tillsammans, vilket är fördelaktig vid till exempel förberedelserna, då vi kan vara hos varsin part. Men också då vi kan fotografera samma händelse ur olika vinklar och med olika objektiv. En av oss kan även filma valda delar av dagen, om så önskemål finns.  

Mellanpaketet: 4-5 timmars fotografering, inklusive efterbearbetning: 16.000 kr inkl. moms.

Väljer ni mellanpaketet hinner vi fotografera förberedelserna, vigseln, gratulationerna efteråt samt porträtt.

Lilla paketet: Cirka 1 timmes fotografering, inklusive efterbearbetning: 6000 kr inkl. moms.

Under den här tiden hinner vi med vigsel och bröllopsporträtt.

Ovanstående paket är förslag på hur det kan se ut, i stora drag. När det kommer till detaljerna planerar vi dem tillsammans med er. Det viktigaste är att ni som bröllopspar får ut det ni önskar av fotograferingen.

Samtliga bilder levereras senast fyra veckor efter bröllopet och finns dessutom tillgängliga som webbgalleri, lämpligt att dela med släkt och vänner (t.ex. via tackkorten).