Tjänster

Porträttfotografering

1500 kr – 8000 kr, beroende på uppdragets art. Om ni vill ha framkallning på papper, kartong, eller annat material fixar vi det, men då tillkommer kostnader beroende på storlek och material. Porträttfotografering kan utföras i såväl studio som i hemmamiljö. 

Familjefotografering 

2500 kr inkl. moms. Barn kan ju som bekant vara lite trixiga att fotografera, och vi har märkt att ju tryggare barnen är med oss, desto bättre bilder. Därför är det svårt att i förväg veta hur lång tid en sådan session tar, men i regel brukar vi vara med ett par timmar för att lyckas frysa avslappnade och naturliga ögonblick. Avsett därför någon timme för detta.

Bröllopsfotografering

Stora paketet: En hel dags fotografering, inklusive efterbearbetning: 25.000 kr inkl. moms. För resa utanför Stockholm där övernattning krävs tillkommer eventuellt ytterligare kostnad.

I det stora paketet ingår rubbet. Vi hinner med förberedelser, vigseln, gratulationerna, minglet, bröllopsmiddagen, tårta, brudvals men inte minst porträttfotografering under flera tillfällen under dagen. På dessa uppdrag åker vi alltid ut tillsammans, vilket är fördelaktig vid till exempel förberedelserna, då vi kan vara hos varsin part. Men också då vi kan fotografera samma händelse ur olika vinklar och med olika objektiv. En av oss kan även filma valda delar av dagen, om så önskemål finns.  I detta paket ingår även en förstoring på valfritt fotografi på 50 cm x 70 cm.  

Mellanpaketet: 4-5 timmars fotografering, inklusive efterbearbetning: 12.000 kr inkl. moms.

Väljer ni mellanpaketet hinner vi fotografera förberedelserna, vigseln, gratulationerna efteråt samt porträtt.

Lilla paketet: Cirka 1 timmes fotografering, inklusive efterbearbetning: 4000 kr inkl. moms.

Under den här tiden hinner vi med vigsel och bröllopsporträtt.

Ovanstående paket är förslag på hur det kan se ut, i stora drag. När det kommer till detaljerna planerar vi dem tillsammans med er. Det viktigaste är att ni som bröllopspar får ut det ni önskar av fotograferingen.

Samtliga bilder levereras senast fyra veckor efter bröllopet och finns dessutom tillgängliga som webbgalleri, lämpligt att dela med släkt och vänner (t.ex. via tackkorten).

Personalfotografering
Kontakta oss för offert.