Bröllop

Bröllopsfoto
Ett bröllop är en händelse, på en viss plats och tid, med vänner och bekanta. Men kanske mer än något annat består ett bröllop av känslor. Det är detta bröllop, det känslomättade, som vi försöker fånga på bild: förberedelsernas spända förväntan, den dallrande tystnaden under ceremonin, förlösningens ögonblick efteråt, festens känslosvallningar.
Det här kompromissar vi inte med. Allt annat är däremot förhandlingsbart. Hur och när fotograferingen ska ske planerar vi tillsammans med er, enligt era särskilda förutsättningar och önskemål.

Om ni önskar spontana bilder som mer är tagna i farten rekommenderar vi alltid minst mellanpaketet. 

Lilla paketet: 1-2 timmars fotografering, inklusive efterbearbetning: 6000 kr.

Under den här tiden hinner vi med vigsel och porträttfotografering. 

Mellanpaketet: 4-5 timmars fotografering, inklusive efterbearbetning: 12.000 kr.

Väljer ni mellanpaketet hinner vi fotografera förberedelserna, vigseln, gratulationerna efteråt samt porträtt. Vi brukar lämna Er när det är dags för middag. Dock ser vi alltid till att fotografera dukningen om så önskas. 

Stora paketet: En hel dags fotografering, inklusive efterbearbetning: 25.000 kr. För resa utanför Stockholm där övernattning krävs tillkommer eventuellt ytterligare kostnad.

I det stora paketet ingår alltid två fotografer. Detta innebär att de mesta av dagens händelser hinner fångas på bild. Vi hinner i detta paket med förberedelser, vigsel, gratulationer, mingel, porträtt samt bröllopsmiddagen. Under middagen, när ljuset faller, brukar vi smita iväg med Er, för att få till de perfekta skymningsbilderna. Vi har i detta paket även möjlighet till att rigga upp en studio. Detta brukar vara uppskattat av såväl brudpar som gäster. Till exempel kan varje gäst, med sin andra hälft eller bordsgranne, ta en sväng förbi studion under en paus i middagen. 

Ovanstående paket är förslag på hur det kan se ut, i stora drag. Tillsammans med er planerar vi fotograferingen mer i detalj. Det viktigaste är att ni som bröllopspar får ut det ni önskar av fotograferingen.

Samtliga bilder levereras digitalt senast fyra veckor efter bröllopet och finns dessutom tillgängliga som webbgalleri, lämpligt att dela med släkt och vänner (t.ex. via tackkorten).

Share on FacebookTweet about this on Twitter